Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Bonbon workshop

Leer stap voor stap, samen met een vriend, vriendin, familielid of uw partner, hoe u zelf de heerlijkste bonbons kunt maken.

Uw zelfgemaakte bonbons mag u mee naar huis nemen na de workshop! Tevens kunt u tijdens de workshop onbeperkt snoepen van de bonbons.
  • Onze prijs €27,25
  • Aantal:
Bonbon workshop

Bonbon workshop :  

Uw experience

Heeft u wel eens handgemaakte bonbons geproefd? Vooral die u zelf gemaakt heeft? Met deze heerlijke bonbon workshop komt u achter het geheim van deze eeuwen oude kunst. Ga samen met uw partner, familielid, vriend of vriendin op ontdekkingsreis en geniet van de heerlijkste bonbons tijdens deze workshop.

U wordt aan het begin van deze workshop vriendelijk ontvangen en u zult vervolgens alle technieken leren die nodig zijn om de perfecte bonbons te maken, gevuld met marsepein. Tevens kunt u tijdens de gehele workshop onbeperkt snoepen van de bonbons. Na afloop van deze 1,5 uur durende workshop mag u al uw zelfgemaakte bonbons mee naar huis nemen


Belangrijke informatie

Er zijn geen restricties verbonden aan deze bonbon workshop.

Het weer

De bonbon workshop is niet afhankelijk van het weer. U kunt dan ook ten alle tijden genieten van deze heerlijke workshop!

De duur van de experience

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Houdt u er rekening mee dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw workshop soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Deze bonbon workshop cadeaubon is voor 1 persoon. Als u met nog een persoon wilt gaan zie dan onze bonbon workshop voor 2 of koop meerdere bonnen. U zult samen met ongeveer 8 andere deelnemers deze workshop beleven.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn helaas niet toegestaan. U kunt wel extra cadeaubonnen bestellen zodat u deze workshop met nog meer mensen kunt meemaken!

Kleding

Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding mee te nemen. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Deze bonbon workshop is iedere zaterdag beschikbaar van 12:00 tot 13:30.

Locatie

Deze bonbon workshop vindt plaats in Valkenswaard (Noord-Brabant).

Code : NL10014043

Bonbon workshop :

Zie locaties

Bonbon workshop : Beschikbaarheid

Deze bonbon workshop is beschikbaar op geselecteerde data gedurende het hele jaar.

Bonbon workshop : Fun Facts

De cacao komt oorspronkelijk uit het gebied dat zich uitstrekt van Mexico tot in het Noorden van Zuid-Amerika. De cacaocultus is zó oud, dat het begin ervan in de duistere prehistorie van die landen verloren is gegaan. Onder de bewoners van Mexico en aangrenzende landen, vooral de Mayavolken en de Azteken, was het gebruik van cacao reeds eeuwenlang bekend voordat Columbus Amerika ontdekte.

Bonbon workshop : Not sure yet

Bonbon workshop : Voowaarden

Er zijn geen restricties verbonden aan deze bonbon workshop.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €27,25
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Bonbon workshop ?