Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Aerobatics 30 min

Vliegen door de lucht als acrobaten?

Deze Aerobatics belevenis is een vlucht vol adrenaline, spanning en sensatie. Tijdens deze vlucht krijgt u onder begeleiding de kans om de manoeuvres zelf uit te voeren. Dit zorgt samen gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring!
  • Onze prijs €508,39
  • Aantal:
Aerobatics 30 min

Aerobatics 30 min:  

Uw experience
Tijdens deze stuntvlieg belevenis maakt u extreme loopings, roll-overs en duikvluchten. Door intensieve begeleiding tijdens de vlucht krijgt u de gelegenheid om zelf de manoeuvres uit te voeren. Met een snelweg of spoorlijn als oriëntatie punt voert u tot slot een hele reeks manoeuvres achter elkaar uit.

Een van de meest spectaculaire vluchten die u ooit zult maken! 

De proefles Aerobatic vlucht:
De aerobatics vlucht beleven? Uw krijgt eerst een half uur introductie vooraf. Hierin vertelt de instructeur wat voor oefeningen er gedaan zullen worden. Hij vertelt ook nog wat over G-krachten en het effect op het menselijk lichaam en over de algemene procedures tijdens de vlucht. Na een wandeling om het vliegtuig (de walkaround) stapt  u in en maakt u zich klaar voor vertrek. We gaan naar het begin van de baan, doen de laatste controles voor vertrek en gaan de startbaan op. Na de start gaan we 40 minuten vliegen. Van deze 40 minuten zullen ongeveer 10 minuten gebruikt worden voor de start en de landing en de overige 30 minuten kunnen geheel gebruikt worden voor het uitvoeren van kunstvluchten, zoals loopings, rollen, spinnen e.d. Na de landing is er de mogelijkheid om nog enkele vragen te stellen. U krijgt als aandenken een luchtdoopcertificaat.

Belangrijke informatie
Om deel te nemen aan deze experience dient u:
-gezond te zijn
-niet meer dan 100kg te wegen
-niet langer te zijn dan 2.00m

Het weer
Deze experience is afhankelijk van het weer. Neem de dag voor uw experience contact op met de locatie.

Duur van de experience
Uw experience duurt in totaal ongeveer 2 uur, waarvan u 30 minuten zult vliegen. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw experience soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen
Tijdens deze individuele experience zult u niet worden afgeleid. De begeleiding staat alleen voor u klaar en zorgt dat dit een experience is om nooit te vergeten.

Toeschouwers
Een aerobatics vlucht beleven doet u niet elke dag, daarom zijn toeschouwers welkom en kunnen deze een gedeelte van de experience bekijken.

Kleding
De kledingvoorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding te dragen. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid
Voor deze experience kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We adviseren u om ruim van tevoren te reserveren wanneer u dit in het weekend wilt doen wegens populariteit van deze experience in het weekend. Deze experience is het hele jaar door, 7 dagen per week beschikbaar.

Locaties
De aerobatics vlucht is beschikbaar in Teuge.

Code : P30045

Aerobatics 30 min:

Zie locaties

Aerobatics 30 min: Beschikbaarheid

Als u het stuntvliegen cadeau heeft gekregen of gaat doen, kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We adviseren u dat data in het weekend populair zijn, en dat u ruim van tevoren dient te reserveren. Deze experience is het hele jaar door, 7 dagen per week beschikbaar.

Aerobatics 30 min: Fun Facts

Kunstvliegen is het maken van ingewikkelde figuren en bewegingen tijdens het vliegen, en is vaak zeer spectaculair. Een synoniem voor kunstvliegen is Aerobatics, een samenvoeging van de twee woorden Aerial Acrobatics, aangezien kunstvliegen kan worden vergeleken met een ballet in de lucht.

Wat het schoonspringen in het water is en turnen op de grond, is kunstvliegen in de lucht. Daarom heet deze tak van sport ook Aerobatics, een samenvoeging van Aerial Acrobatics. Het is zonder twijfel de meest spectaculaire vorm van vliegen. Dit veilige kunstvliegen heeft echter niets met stuntvliegen te maken. Kunstvliegers voeren als het ware een ballet in de lucht uit, daarbij een choreografie volgend.
Niet zomaar elk vliegtuig is geschikt om mee te gaan kunstvliegen; door de G-kracht die op het vliegtuig komen te staan moet het sterker gebouwd zijn. Bovendien moet er relatief veel motorvermogen beschikbaar zijn t.o.v. het gewicht van het vliegtuig. De limieten van het vliegtuig (zowel qua maximum snelheid als krachten die het aan kan) bepalen in welke categorie het nog mee kan komen. De beste aerobatics-vliegtuigen van tegenwoordig hebben al gauw 300pk en zijn gecertificeerd van +10G tot ?10G. Met minder hoef je niet aan te komen voor Unlimited ...
Bij kunstvliegen is de eerste prioriteit de veiligheid. Onder een brug door vliegen is geen kunstvliegen, dat is dus stuntvliegen.
Aerobatics zijn mogelijk met zowel motorvliegtuigen als zweefvliegtuigen. Dit artikel beperkt zich in eerste instantie tot motorvliegen, misschien kan iemand anders nog wat toevoegen voor het zweefvliegen.

Wedstrijden
Kunstvliegen is, net als kunstschaatsen of paardendressuur, een jury-sport: de vliegers doen voor hun best om de figuren zo netjes mogelijk te vliegen, en een jury houdt ze vanaf de grond in de gaten en geeft punten. Deze punten zijn afhankelijk van de figuren die gevlogen (moeten) worden, en van de nauwkeurigheid waarmee dit gebeurt.

Wedstrijden worden gevlogen in verschillende categorie afhankelijk van de ervaring en kunde van de vlieger en de (on)mogelijkheden van het vliegtuig waar mee gevlogen wordt

Aerobatics 30 min: Not sure yet

Aerobatics 30 min: Voowaarden

Om deel te nemen aan deze experience dient u:
-gezond te zijn
-niet meer dan 100kg te wegen
-niet langer te zijn dan 2.00m
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €508,39
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Aerobatics 30 min?