Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

007 Bungee jump

Internationale experience : Zwitserland

Bungee jumpen is leuk om als cadeau te geven. Dit kan in Nederland bij de pier in Scheveningen. Met GoldenMoments kunt u nu een nog spectaculairdere bungee jump cadeau geven.

Spring net als James Bond van een dam. Dit is een bungee jump die u nooit zult vergeten!

  • Onze prijs €234,75
  • Aantal:
007 Bungee jump

007 Bungee jump:  

Uw Experience
Als een reguliere bungee jump niet extreem genoeg voor u is dan kan het altijd nog gekker: Herinnert u zich nog de bungee jump tijdens de James Bond film Goldeneye? U kunt nu net als 007 deze extreme sprong maken langs deze ontzettend grote stuwwal in Zwitserland. Doodsangsten kunnen tevens op foto of film worden vastgelegd. Aan het stuwmeer Lago di Vogorno in Zwitserland kunt u vanaf een 220 meter hoge dam springen. Midden op de dam bevindt zich de springinstallatie, waarvan u het Verzascadal induikt. Zodra het startsignaal is gegeven dient u binnen 10 minuten te springen. Alvorens te mogen springen dient u een verklaring te tekenen waarin u aangeeft gezond te zijn en de organisatie niet aansprakelijk zult stellen in het onwaarschijnlijke geval dat een ongeluk zich zal voordoen.

Belangrijke informatie
n.v.t.

Het Weer
Deze experience is afhankelijk van het weer. Neem de dag voor uw experience contact op met de locatie.

Duur van de experience
Uw experience duurt ongeveer 2 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw experience soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen
Tijdens deze individuele experience zult u niet worden afgeleid. De begeleiding staat alleen voor u klaar en zorgt dat dit een experience is om nooit te vergeten.

Toeschouwers
Ja, toeschouwers zijn welkom en mogen een gedeelte of de gehele experience bekijken. Vraag onze klantenservice naar de specifieke voorwaarden die per locatie kunnen verschillen.

Kleding
De kleding voorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding mee te nemen. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid
Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We adviseren u dat data in het weekend populair zijn, en dat u ruim van tevoren dient te reserveren. Deze experience is beschikbaar van april tot oktober.

Locaties
Deze experience is beschikbaar in Lago di Vogorno, Zwitserland.

Code : P05821

007 Bungee jump:

Zie locaties

007 Bungee jump: Beschikbaarheid

007 Bungee jump: Fun Facts

GESCHIEDENIS BUNGEE JUMPEN
Bungee jumpen raakte pas bekend onder het grote publiek toen de Nieuw-Zeelander AJ Hackett in 1987 een duik van de Eiffeltoren nam. Maar het springen van hoog naar laag met alleen maar een touw om je heen werd al eeuwen eerder gedaan. De legende gaat dat de eerste bungee jumper een vrouw was van Vanuatu, een eilandje middenin de Pacific. Zij probeerde te vluchten van haar man omdat hij haar mishandelde. Toen ze zich uiteindelijk bovenop een banyan-boom bevond, zag ze het springen van de boom als haar enige uitweg. Maar m鴠een slingerplant om haar enkels! Hierdoor landde ze veilig op de grond. Haar man sprong ook, maar dan zonder plant en overleefde dit niet. Later werd dit een traditie onder de mannen van het eiland om hun heldhaftigheid en vruchtbaarheid te tonen. Hun sprongen - zonder elastiek! - van 35 m hoge torens eindigden vaak met een verbrijzelde schedel. Maar diegenen die hun duik overleefden waren de held van hun stam en hadden eerste keus uit de mooiste vrouwen.

Eeuwen later ging het er heel anders aan toe. Eind jaren '70 sprongen Engelse thrill seekers van de Oxford University Dangerous Sports Club van 80 m hoge bruggen. De leden van deze club worden ook wel de pioniers van de adventure sports genoemd. In 1986 zag Nieuw-Zeelander AJ Hackett hier een video van en raakte buitengewoon ge﮳pireerd. Samen met een vriend testte hij op verschillende plekken in Nieuw-Zeeland de mogelijkheden van het springen aan een koord van grote hoogte. Toen hij een jaar later in Frankrijk op vakantie was en een 147 m diepe kloof zag, kon hij zich niet bedwingen en sprong met een speciaal ontwikkeld bungee-elastiek naar beneden. In datzelfde jaar trok hij de aandacht van de hele wereld door zijn bungeetechnieken te laten zien tijdens zijn sprong van de Eiffeltoren. Hoewel de Franse politie deze actie als minder geslaagd zag, was deze ervaring voor Hackett de reden om iedereen kennis te laten maken met het bungee jumpen. Niet veel later startte hij de eerste commerci묥 bungee jump in Queenstown in Nieuw-Zeeland. Vandaag de dag hebben meer dan 驮 miljoen dare devils over de hele wereld een bungee jump gemaakt.

Het moderne Bungy Jumpen begon zo'n 20 jaar geleden in Nieuw Zeeland. De waaghalzen van het eerste uur riskeerden lijf en leden voor de enorme 'rush' die je na een sprong overmeestert. Zij stortten zich zonder toezicht met zelf gefabriceerde bungy's van reusachtige bruggen die de talrijke ravijnen in het land overspannen. Langzaam aan groeide het toezicht en tegenwoordig zijn alle aspecten van de sport daar wettelijk vastgelegd. Maar al ver voordat de 'gekken' in Nieuw Zeeland aan het experimenteren waren, bestond er al een variant. Voor enkele indianen-stammen op een eilandengroep in de Stille Zuidzee behoort het Bungy Jumpen tot een belangrijk ritueel. Een test van moed een test van mannelijkheid. Ze bouwen metershoge stellingen van bamboe in de jungle. De toekomstige kerels moeten zichzelf bewijzen door met een liaan om de enkels geknoopt van de enorme stellages af te duiken. De moderne bungykoorden bieden gelukkig meer veiligheid en geven goed mee.

007 Bungee jump: Not sure yet

007 Bungee jump: Voowaarden

Gewicht minimaal 45 kg, maximaal 110 kg. Vanaf 10 jaar tot 60 jaar oud. De deelnemer heeft na het startsignaal door de begeleiding 10 minuten de tijd om te springen
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €234,75
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, 007 Bungee jump?